Kallelse till årsmöte 2016 – uppdaterad

Årsmöte 2016 kommer att hållas på Nygårds herrgård fredagen den 8 juli*. Efter mötet hålls den sedvanliga sommarfesten.

Kallelse till årsmöte i Högklints Villaägarförening

Årsmötet hålls på Nygårds Herrgård fredagen den 8 juli kl 18.00. Medlem som önskar ta upp motion eller fråga ska lämna in detta till styrelsen senast en vecka innan mötet på e-postadressen info@hogklint.se.

Har du glömt betala medlemsavgiften? Sätt in 100 kronor på PlusGiro 188 619-1 och glöm inte skriva namn och adress!

Välkomna! /Styrelsen (Anna, Charlotte, Jan, Tove & Katinka)

Styrelsen behöver fler medlemmar! För att föreningen ska kunna bedriva ett bra arbete och hjälpa till att skapa en fin gemenskap inom Högklintsområdet är det viktigt att styrelsen består av engagerade ledamöter, gärna boende i området under en större del av året.

Är du intresserad av att vara med? Känner du någon du tror skulle vara intresserad? Hör av dig till årets valberedning Stefan och Göran på valberedning@hogklint.se

Inbjudan till sommarfest

Efter årsmötet hålls den traditionsenliga sommarfesten. För det facila priset av 250 kr per person (125 kr för barn) får du god mat (helgrillat lamm), kaffe och tårta, lotterier och en trevlig kväll i goda grannars sällskap. Övrig dryck ingår ej så glöm inte ta med dig detta själv!

Anmäl er senast 1 juli genom att sätta in aktuellt belopp direkt på PlusGiro 188 619-1 eller maila till info@hogklint.se och betala sedan på festen. Glöm inte att skriva namn, adress och antal
barn/vuxna!

Välkomna! /Festkommittén (Kristina, Eva & Peter)

*Årsmötet 2015 beslöt att årsmöte 2016 ska hållas andra veckan i juli, och tyvärr var Nygårds bokad på lördagen i denna vecka, därför hålls mötet på fredagen.